Thursday, March 1, 2012

Result STPM 2011

Assalamualaikum w.b.t
apa khabar semua, tadi aku ada postkan yang result STPM keluar kemungkinan
9 Mac 2011,. rupa-rupanya result STPM 2011 keluar pada 7 Mac 2012 bersamaan
hari Rabu minggu depan, thanks to Liza sebab mesej kat aku tadi,.dia cakap keluar kat
berita tadi, aku tak tengok berita tadi sebab aku pergi masjid
apa-apa pun, aku harap semua calon STPM 2011 ni dapat keputusan yang cemerlang,AMIN

baiklah aku nak kongsikan satu tips yang aku dapat dari salah seorang kawan aku

Sebelum ambil result baca :-
  • surah Al-Fatihah
  • ayat Kursi
  • surah Al-Ikhlas 7 kali
  • surah Al-Alaq 3 kali
  • surah An-Nas 3 kali
Berdoa dengan nama Allah dengan rendah diri dan mintalah kejayaan untuk diri sendiri dan sahabat
kita sebagai Muslim. Mulakan perjalan ke sekolah dengan kaki kanan. INSYAALLAH kejayaan milik
kita semua. AMIN

know what u do,do what u want =)

2 comments:

eye in said...

salam...good luck yew..semoga dpt results yg flying colours..

Nurfarahin Yusof said...

thanks,.. =)