Friday, May 25, 2012

kenapa orang tak boleh komen?

Assalamualaikum w.b.t
apa khabar semua, baru-baru ni kawan Farah ada tanya kat Farah yang



sebenarnya Farah ni bukanlah reti sangat bab-bab edit blog ni
Farah log in blog dia, rupa-rupanya dekat Post Options entri yang di post tu
di bahagian Reader comment ter'tick' Don't Allow
sebab tu reader tak boleh komen dekat entri beliau

baiklah Farah nak ajar sikit bagaimana nak elakkan entri korang tak boleh di komen oleh reader lain

  • Mula-mula klik pada Post Options 



  • Lepas tu korang kena pastikan dekat Readers Comments tu korang tick Allow macam kat bawah ni 



mudah je kan, selamat mencuba =)
maaf kalau ayat berterabur sebab dah lama tak menaip =)

know what u do,do what u want =)

2 comments:

Rifa Afifah said...

haish ! malu sayaaa . haha , btw thanks sayang :)

Nurfarahin Yusof said...

welcome =)