Thursday, June 7, 2012

dah 20 tahun :)

Assalamualaikum w.b.t dan apa khabar semua
Syukur Alhamdulillah, semalam ( 6 Jun ) genaplah umur Farah 20 tahun

pertama sekali Farah  ingin mengucapkan jutaan terima kasih
kepada kedua-dua orang ibu bapa Farah kerana tanpa
jemu memberi sepenuh kasih sayang kepada Farah,
melayan kerenah, menjaga makan minum dan sebagainya.

tak lupa juga buat rakan-rakan Farah yang memberikan ucapan
semperna hari jadi Farah, SAYANG KORANG SEMUA,



Hasliza Anuar
buat Hasliza Anuar, thanks jadi orang pertama yang wish birthday Farah dan
Siti Nursyuhada, terima kasih atas pemberian hadiah tu,..comel sangat mug tu :)





p/s : tak sangka kawan Farah yang belajar kat Mesir dan Moscow pun wish birthday Farah,:)

maaf kalau ayat berterabur,. :)
know what u do,do what u want =)

10 comments:

Fazri said...

wah Happy bday kawan. sukses selalu. smoga apa yang diinginkan cepat tercapai..

Nurfarahin Yusof said...

Amin,..
thanks ya :)

Fatim said...

Happy belated bday Farah !

Kita sama tua lah,tapi you tua pde i beberapa bulan jer..

May god bless you,semoga murah rezeki :)

Nurfarahin Yusof said...

Amin
thanks Fatim :)

nadia said...

happy belated birthday farah
nadia punya birthay 5 jun..
tua sehari..hehe

Nurfarahin Yusof said...

thanks nadia :)

Kotak Mancis said...

selamat hari lahir... happy 20 ehh...

Nurfarahin Yusof said...

thanks Kotak Mancis :)

AmyZana said...

happy belated birthday ! ^^ happy 20 ! ^^

Nurfarahin Yusof said...

thanks AmyZana :)